Omorovicza Anyák Napi Pop Up Spa a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ben

   
April 24, 2017,
Budapest, Hungary

Az Omorovicza, budapesti székhelyű kozmetikai márka Anyák Napja alkalmából Pop Up Spa-t szervez a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ben. A pár napos esemény alatt a vendégek egy Omorovicza arckezelésen vehetnek részt a szálloda csodálatos SPA-jában, ahol a kezelőszobát a Fleurt virágüzlet öltözteti fel az eseményre.

Az Omorovicza az eseményre egy egyedi arckezelést állított össze a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest részére, amely kizárólag a pop up ideje alatt elérhető, célja a ragyogó, egészséges arcbőr elérése. A kezelés egy gyengéd, rézzel dúsított hámlasztással kezdődik, amely igazi anti-oxidáns és kollagén stimuláló hatással bír. Ezt követi egy egyedülálló arcmasszázs, amely megnyugtatja az érzékeket, és gyorsítja a mikrokeringést, majd a bazsarózsa illatú maszk feletölti a felhámot, csökkentve az arcbőrön megjelenő finom vonalakat és a ráncokat.

Az Omorovicza az arckezelések során hatékonyan ötvözi bőrápolási termékeit a tradicionális magyar arcmasszázs technikájának modern változatával, tökéletes kényeztetést nyújtva az arc, nyak, vállak és dekoltázs bőrének. A masszázs serkenti a nyirokkeringést, így elősegíti a felesleges folyadék és méreganyagok távozását, valamint növeli az izomtónust és javítja a bőr feszességét.

Az arckezelés hossza 45 perc és minden bőrtípusra ajánlott, ára 80 EUR/25 000 HUF. A kezelés kizárólag a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest szállodában elérhető 2017. május 4. – 7. között. A kezelés után minden vendég egy Omorovicza ajándékcsomagot kap deluxe termékmintákkal, hogy az kezelés eredménye tovább fenntartható legyen.

Tökéletes ajándék Anyák Napjára minden édesanya számára. Foglaláshoz hívja az alábbi telefonszámot: +36 1 268 5500



PRESS CONTACTS
Judit Esküdt
Director of Public Relations and Communications
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary
Fruzsina Otto
PR and Digital Marketing Manager
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary