ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ, «ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΥΝΤΑΝΤΑ ΤΟ ΑΣΥΡΤΙΚΟ» ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Pelagos

   
August 19, 2019,
Athens, Greece

Ένα νέο μενού γευσιγνωσίας με θαλασσινά σας περιμένει στο κομψό παραθαλάσσιο εστιατόριο Pelagos του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Απολαύστε ένα πολυτελές μενού πέντε πιάτων που τιμά τους καρπούς του Αιγαίου πελάγους και τους «παντρεύει» αρμονικά με ένα Ασύρτικο κρασί, επιλεγμένο για να ενισχύσει το κάθε πιάτο και να αναδείξει την πιο εντυπωσιακή ποικιλία λευκών σταφυλιών της Ελλάδας.

Γηγενής ποικιλία του ηφαιστειακού εδάφους της Σαντορίνης, το  Ασύρτικο καλλιεργείται πλέον ευρέως σε όλη τη χώρα, με αμπελώνες στην Κρήτη και τη Βόρεια Ελλάδα, που παράγουν μοναδικά αρωματικά και έντονα κρασιά. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάθε πιάτο σε συνδυασμό με ένα Ασύρτικο κρασί από διαφορετικές περιοχές.

Το μενού ξεκινά με ταρτάρ τσιπούρας με αβοκάντο, σχοινόπρασο και αυγοτάραχο σε συνδυασμό με ένα ποτήρι Alargo Ασύρτικο από το διάσημο οινοποιείο Δουλουφάκη της Κρήτης. Οι φρέσκιες καραβίδες είναι ένα ακόμη φωτεινό σημείο, ενώ συνοδεύονται από το Ασύρτικο της Γαίας από τη Σαντορίνη, το οποίο συλλαμβάνει όλη τη μαγεία του εδάφους του νησιού. Χταπόδι με φάβα Σαντορίνης, ψητό φρέσκο λαβράκι με κριθαράκι σαφράν και το ιδιαίτερο confit λεμόνι με τραγανή μαρέγκα συμπληρώνουν το μενού.

H vintage αισθητική και η εκλεπτυσμένη κομψότητα του χώρου του εστιατορίου Pelagos ενισχύει τη γαστρονομική εμπειρία, χάρη στη φινέτσα του διεθνώς αναγνωρισμένου Σουηδού designer Martin Brudnizki.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, το μενού γευσιγνωσίας πέντε πιάτων προσφέρει στους επισκέπτες τους καρπούς της ελληνικής θάλασσας, συνδυάζοντάς το με την πιο δυναμική και αγαπημένη ποικιλία Ελληνικών κρασιών.

  • Διαθέσιμο καθημερινά για δείπνο από 7μμ έως 1πμ.
  • 100 ευρώ ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένου του κρασιού.
  • Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.
  • Παρακαλώ καλέστε μας στο + 30 210 890 1190.


PRESS CONTACTS
Elia Kentrota
Director of Public Relations
40 Apollonos Street
Vouliagmeni, Athens, 16671
Greece