Το Spa του Four Seasons ανοίγει ξανά και υποδέχεται επισκέπτες από όλη την Αθήνα

Ένα σύγχρονο spa που αντλεί έμπνευση από τις αρχές του Ιπποκράτη και προτείνει μία σειρά από ολοκαίνουργιες ολιστικές θεραπείες
April 26, 2021,
Athens, Greece

Ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβεται στην αρχαία σοφία και αφιερώστε στον εαυτό σας το χρόνο που σας αξίζει για μία αναζωογονητική ατομική θεραπεία, ή ακόμη και παρέα με το ζευγάρι σας ή και ολόκληρη την οικογένεια

Σας έχει λείψει ο πολύτιμος χρόνος χαλάρωσης και αποσυμπίεσης που μόνο ένα spa μπορεί να προσφέρει; Το Spa του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens σας περιμένει ξανά με μια σειρά από νέες αναζωογονητικές θεραπείες, εμπνευσμένες από τον Ιπποκράτη.

Αποτίνοντας φόρο τιμής στον πατέρα της ολιστικής ιατρικής και με έμπνευση τη φιλοσοφία του γύρω από την υγεία και την ευεξία, το Four Seasons γίνεται το ιδανικό καταφύγιο ανανέωσης, καθώς βρίσκεται προστατευμένο στην άκρη μίας πευκόφυτης χερσονήσου κοιτάζοντας στη θάλασσα του Σαρωνικού.

Αυτή τη σεζόν, το Spa λανσάρει μια σειρά από εμπειρίες spa που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αποκαταστήσουν την ισορροπία ανάμεσα σε μυαλό, σώμα και ψυχή. Πολλές από τις θεραπείες στηρίζονται σε ελληνικά στοιχεία και συστατικά.

Ανακαλύψτε τη δύναμη και την ενέργεια που κρύβεται στη σοφία των αρχαίων

Η Διευθύντρια του Spa Στέλλα Αρβανιτάκου δηλώνει ενθουσιασμένη με το εύρος των προγραμμάτων και των θεραπειών που προσφέρονται στο Spa, αυτό το γαλήνιο καταφύγιο που βλέπει στα νερά του Σαρωνικού Κόλπου.

«Για πολλούς από εμάς, αυτή είναι μια χρονική στιγμή στην οποία νιώθουμε έντονα την ανάγκη να επενδύσουμε στον εαυτό μας, χαλαρώνοντας και αφήνοντας για λίγη ώρα την προσωπική μας φροντίδα στα χέρια άλλων», δηλώνει.

Οι νέες εμπειρίες ευεξίας του Spa αξιοποιούν τη δύναμη των αιθέριων ελαίων από βότανα και φυτά του τόπου όπως ρίγανη, μέντα και ευκάλυπτος, καθένα από τα οποία παρέχει συγκεκριμένα οφέλη, όπως ενίσχυση της διαύγειας και μείωση του άγχους.

«Για παράδειγμα, παρασκευάζουμε για τους επισκέπτες μας ένα απαλό αρωματικό scrub σώματος με θρυμματισμένα λουλούδια λεβάντας και παρθένο ελαιόλαδο», σημειώνει η Στέλλα.

Ευεξία δίπλα στο νερό

Ανάμεσα στις νέες προτάσεις του The Spa υπάρχει και το signature μασάζ Armonia, που βασίζεται στην εφαρμογή απαλών και ταυτόχρονα σταθερών τεχνικών με σκοπό την απελευθέρωση της έντασης και την ενίσχυση της ζωτικότητας.

Πολλές από τις θεραπείες τιμούν το στοιχείο του νερού, αντανακλώντας τη μοναδικότητα της θέσης του Spa, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Μισή μόλις ώρα με το αυτοκίνητο νότια από το κέντρο της πόλης, μοιάζει να βρίσκεται έτη φωτός μακριά από την πολύβουη αστική ζωή.

«Οι επισκέπτες του Spa εισπράττουν μια πολύ ιδιαίτερη ενέργεια εδώ, που πηγάζει από το ίδιο το περιβάλλον. Μία ενέργεια ήρεμη και ταυτόχρονα γεμάτη ζωντάνια», εξηγεί η Στέλλα.

Οι θεραπείες υδροθεραπείας προάγουν την αίσθηση της βαθιάς χαλάρωσης, ενώ ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ανακουφίζουν από το άγχος και μειώνουν την ένταση των μυών.

Απολαύστε τα νερά του The Fountain House, της ζώνης υδροθεραπείας που είναι φτιαγμένη μόνο για ενήλικες, όπου η αρχαία ελληνική παράδοση συνδέεται με τη σύγχρονη spa κουλτούρα. Περιηγηθείτε εναλλάξ στο αρωματικό σπήλαιο ατμού, το χαμάμ, την πισίνα vitality και τα δροσερά ντους και στη συνέχεια χαλαρώστε στο lounge απολαμβάνοντας τη θέα της θάλασσας.

Αφιερώστε χρόνο σε εσάς, τον σύντροφό σας ή ολόκληρη την οικογένεια

Έχετε ανάγκη από λίγο προσωπικό χρόνο, ή παρέα με το άλλο σας μισό, ή ακόμη και με ολόκληρη την οικογένεια; Το The Spa μπορεί να ικανοποιήσει οποιοδήποτε σενάριο χαλάρωσης έχετε κατά νου.

Αφεθείτε στο νέο μας Katharo Detox Facial, μια ισχυρή αποτοξινωτική θεραπεία που αξιοποιεί τη ζωτική δύναμη του ηφαιστειακού γυαλιού σε συνδυασμό με τον έντονα καθαριστικό ενεργό άνθρακα και τη διαδικασία της λεμφικής αποστράγγισης (drainage).

Πολύ δημοφιλές στα ζευγάρια είναι το Epaphi Ritual. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συνδεθείτε ουσιαστικά στο οικείο περιβάλλον της Signature σουίτας και απολαύστε τη φροντίδα ενός λουτρού αρωματοθεραπείας, που ακολουθείται από ένα total body μασάζ.

Οι οικογενειακές εμπειρίες αποτελούν νέα άφιξη στο Spa, καλωσορίζοντας φέτος παιδιά ηλικίας οκτώ ετών και άνω. Επιλέξτε το Sinantisi Ritual, το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας στη Master Spa σουίτα και να απολαύσετε τις ιδιωτικές της εγκαταστάσεις, καθώς και ένα full body μασάζ που προωθεί τη θεραπεία κι ενθαρρύνει την επικοινωνία.

Οι άνδρες μπορούν να απολαύσουν τις θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους, όπως το μασάζ σώματος Evexia που χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνικών με στόχο την αποκατάσταση της δύναμης και της ενέργειας.

Η Στέλλα και η ομάδα της είναι στη διάθεσή σας για να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που θα ταιριάζει στον τύπο του δέρματος, τη φυσική σας κατάσταση και τη διάθεσή σας.

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την μπουτίκ που βρίσκεται στο χώρο, για να διαλέξετε αποκλειστικές δημιουργίες, limited edition συλλογές, αξεσουάρ, είδη διακόσμησης και προϊόντα ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών, από τα καλύτερα ελληνικά και διεθνή brands.

Lead With Care

Η υγεία και η ασφάλεια παραμένουν πάντοτε η πρώτη προτεραιότητα της ομάδας του Four Seasons. Με σκοπό να προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους τους, τα Four Seasons ανά τον κόσμο εφαρμόζουν τους κανονισμούς του Lead With Care, μιας στρατηγικής που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το Johns Hopkins Medicine International κι έχει σαν επίκεντρό της την προστασία της υγείας και της ασφάλειας.

Καθώς το Four Seasons Astir Palace Athens ανοίγει ξανά τις πόρτες του, ολόκληρη η ομάδα έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει τα υψηλότερα επίπεδα υγείας και υγιεινής, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα της εμπειρίας των επισκεπτών του.

Το The Spa είναι ανοικτό για να καλωσορίσει επισκέπτες από όλη την Αθήνα. Καλέστε στο +30 210 8901000 για να κλείσετε τη θεραπεία σας.

 



PRESS CONTACTS
Elia Kentrota
Director of Public Relations
40 Apollonos Street
Vouliagmeni, Athens, 16671
Greece