The Spa'nın Etkili Bakımlarıyla Yaz Aylarına Taze Bir Başlangıç Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus'da

İstanbul Boğazı’nın nefes kesen manzarasına sahip Four Seasons Hotel Bosphorus’ta konumlanan The Spa, kişiye özel cilt ve vücut bakımları ve uygulamaları ile yaz aylarını zinde ve yenilenmiş olarak karşılamak isteyenler için zengin bir içerik sunuyor

May 6, 2022,
Istanbul at the Bosphorus, Turkey

Four Seasons Hotel Bosphorus The Spa 2.100 m2’lik ferah alanıyla, misafirlerine etkileyici bir spa deneyimi sunuyor. Dünyaca ünlü markaların kişiye özel bakım uygulamaları ve sunduğu masaj çeşitliliğinin yanı sıra üç etkili detoks terapisi sağlayan MLX I³Dome ile yaz mevsimine taze ve canlandırıcı bir başlangıç sunuyor. Türkiye’de ilk kez The Spa’da yer alan MLX I³Dome tek başına uygulanabildiği gibi The Spa’da sunulan masaj ve bakım içerikleriyle birleştirilerek daha hızlı ve etkili sonuçlar elde edilebiliyor. Bu etkili cihaz, kışın soğuk ve rüzgârlı günlerinin ciltte yarattığı olumsuz etkilere karşı, uzun dalga kızılötesi ışınlarla vücudun metabolizmasını ve terlemesini uyarırken, baş kısmındaki ek plazma ve ışık terapisi cihazı (PLT) ile cildi gençleştirmeye ve yenilemeye yardımcı oluyor.

The Spa; masaj, hamam, Biologique Recherche ve Sodashi gibi seçkin dünya markalarının cilt bakımı seçenekleriyle yaz aylarına girerken ruh ve vücut sağlıklarına özen gösterenler için rahatlatıcı ve canlandırıcı alternatifler sunuyor. The Spa’nın uzman terapistleri, ılık masaj yağlarının ritmik hareketlerle uygulanması ile derin bir rahatlama sağlayan Abhyanga Masajı bedenin yaşamsal enerjisi Prana’nın akışını uyarıyor.

Abhyanga’nın yanı sıra The Spa terapistlerinin uyguladığı İsveç ve Derin Doku masajları, MLX I³Dome ile bütün bir paket olarak sunulduğunda kişiyi dinçleştirirken, zindelik, tazelik ve yenilenme sağlayarak tüm vücudu yeni mevsime hazırlıyor.

Boğaz kıyısındaki açık havuzu, gün ışığı alan kapalı havuzu, kişiye özel hamamları, özenle tasarlanmış saunası, jakuzi ve buhar odalarıyla beğeni kazanan The Spa, günlük giriş imkanının yanı sıra yıllık üyelik paketleri ile kendisini ve sevdiklerini şımartmak isteyenlere cazip içerikler sunuyor.

Daha Canlı Bir Cilt İçin Geleneksel Türk Hamamı

The Spa, tazelenmiş bir cilde kavuşmak isteyenleri, geleneksel Türk hamam ritüelini Four Seasons farkı ile yaşamaya davet ediyor. The Spa; nesillerdir hamam kültürünü devam ettiren uzman terapistleriyle, kişiye özel bir hamamda, sıcak buhar banyosu, vücut kesesi ve nazik bir köpük masajı içeren özel bir deneyimle misafirlerine adeta içsel bir yolculuk yaşatıyor. Hamam bakımlarının antik çağlardan beri süre gelen geleneksel uygulamaları, The Spa’da Four Seasons servis anlayışı ile birleşiyor.

  • Rezervasyon için The Spa: 0090 212 381 41 60

 

 



PRESS CONTACTS
Nil Atila
Senior Director of Public Relations and Marketing Communications
Çırağan Cad. No. 28
Istanbul, 34349
Türkiye
Meriç Gürsoy
Digital Marketing Manager
Çırağan Cad. No. 28
Istanbul, 34349
Türkiye