Ramazan’ın Geleneksel Tadını ve Keyfini Four Seasons Hotel Bosphorus’ta Yaşayın

   
March 21, 2023,
Istanbul at the Bosphorus, Turkey

Boğaz’ın etkileyici mavisine bakan Four Seasons Bosphorus Ramazan ayı boyunca misafirlerini lezzetli ve bereketli iftar sofralarında ağırlamaya hazırlanıyor. İftar masalarında bir araya gelmenin huzurunu yaşatan otel, Ramazan’ın ruhunu yansıtan özel içerikler hazırladı.

İstanbul Boğazı’nın kıyısında, benzersiz konumuyla Four Seasons Bosphorus, misafirlerini iftar sofralarında gelenekselleşen açık büfesi ile bir araya getiriyor. Türk Sanat Müziğinin ezgileri eşliğinde açık büfede lezzetli iftariyeliklerden, Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’nun zengin mezelerine, etli bamya, kuru patlıcan dolması ve içliköfteden serin şerbetlere kadar iştah açıcı seçenekler yer alıyor. Kilis kebabı, Karadeniz et döner, ızgara çeşitleri ve odun fırınında hazırlanan pide çeşitleri de damaklarda iz bırakıyor.

Executive Chef Görkem Özkan ve yetenekli ekibi tarafından özenle hazırlanan bu lezzetlere lokum, lokma, künefe, zerde, güllaç gibi damaklarda iz bırakacak geleneksel tatlıların yanı sıra çikolata ve dondurma köşeleri eşlik ediyor.

Terasın en güzel noktalarından birinde konumlanan Ocakbaşı ise soğuk ve sıcak başlangıçların, geniş kebap seçeneklerinin ve Türk tatlılarının yer aldığı set menüyü misafirleriyle buluşturuyor.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için +90 212 381 40 00.

 



PRESS CONTACTS
Nil Atila
Senior Director of Public Relations and Marketing Communications
Çırağan Cad. No. 28
Istanbul, 34349
Türkiye
Meriç Gürsoy
Digital Marketing Manager
Çırağan Cad. No. 28
Istanbul, 34349
Türkiye