Egy Inspiráció Megváltoztathatja az Életünket – A Wellness Világnapja Alkalmából, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Bemutatja Motiváló Program és Előadás Sorezatát

Az egészség és a szellemi jólét fontossága nem a távoli jövőben létezik, hanem a mindennapokban. Kezdje el ma, változtasson most, hogy egy kiegyensúlyozott, egészséges, aktív és boldog jövő várjon Önre!
June 3, 2021,
Budapest, Hungary

Wellness Világnapja célkitűzése, hogy ingyenes, oktatási és élményalapú wellness programok révén e napon a figyelem az egészséges életmódra forduljon világszerte, kihangsúlyozva a fizikai és mentális egészség egymásra épülő fontosságát.

A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest csapata idén egy különleges programot hozott létre a test, a lélek és az elme egyensúlyának helyreállítása érdekében.

8:00 – 9:30 Buda Before Breakfast futóprogram

Találkozó a hotel lobbyjában. Regisztráció szükséges; legfeljebb 15 fő vehet részt. 

Kezdje a napot egy „kulturális túrával” a Four Seasons dolgozói kíséretében. A résztvevők a város legszebb helyszínei mentén, köztük a pesti és budai rakparton, az Erzsébet és Margit hídon, a Budai várnegyedben, valamint a Parlament előtt kocogva gyönyörködhetnek az ébredő város egyedülálló látványában, a hozzávetőlegesen 8 kilométeres távon. 

„A Buda Before Breakfast az egyik kedvenc aktív kikapcsolódás számomra, mert egyben kulturális program is. Bár nem kis kihívást jelent kora hajnalban a madarakkal kelni és felfutni a várnegyedbe, (amikor a város éppen csak ébredezik), Budapest legcsodálatosabb nevezetességeinek kizárólagosan a mi szemünk elé táruló látványa, amikor a legideálisabb szögből süt rá a nap – kétségkívül megfizethetetlen érzés.” - meséli Párzsi Helen, értékesítési vezető.

10:30 – 11:30 „A boldogság tudománya” angol nyelvű ZOOM előadás, Erica D’Angelo vendégelőadóval.

A részvétel regisztrációhoz kötött.  

Vegyen részt egy egyedülálló utazásban, amely a boldogság elérése felé vezet. Az egyórás foglalkozás alatt a résztvevők betekintést nyernek az öntudatosabb és boldogabb élet rejtélyes tudományába. "Célom, hogy tudományos alapú megközelítéssel felszabadítsam a résztvevőkben azt a nagyszerű emberi törekvést, ami az általános jólétük elérése és az életminőségük javítása felé irányul." - mondja Erica D’Angelo, boldogság és jólét coach. Itt az ideje a cselekvésnek, a tehetség tettekben való megnyilvánulásának és a legszebb álmok megvalósításának.

15:30 – 16:30 Vinyasa Flow Jóga Facebook live, magyar nyelvű előadás Németh Bűrös Brigitta, jógaoktatóval.

Egy testi és lelki egyensúlyt teremtő jógaóra, mely a dinamikus mozgást és a nyújtást harmonikusan ötvözi. Az online jóga óra után garantáltan felfrissült testtel és lélekkel állhat egy újabb hét kihívásai elé. „Harmóniába lenni önmagunkkal annyit jelent, hogy a test és az elme egyensúlyban van. A kettő között a kapocs a lélegzet. Számomra a jóga a tökéletes eszköz a harmónia megteremtésére.” – meséli Németh-Bűrös Brigitta.

A reggeli programokban való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. További információ és foglalás: +36 1 268 5500 vagy spa.budapest@fourseasons.com.

Mondjon igent a Wellness Világnapjára és ossza meg velünk a nap legszebb pillanatait a következő hashtagek használatával: #GlobalWellnessDay, #FSWellness és #fsbudapest. Kérjük, adott esetben jelölje meg a @fsbudapest oldalt is.



PRESS CONTACTS
Judit Esküdt
Director of Public Relations and Communications
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary
Fruzsina Otto
PR and Digital Marketing Manager
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary