Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest: álomesküvők mesebeli helyszíne

Ünnepelje a Szerelmet egy Szecessziós Palotában Budapest Szívében

April 22, 2021,
Budapest, Hungary

A mesebeli esküvői helyszín kiválasztása fontos és nehéz feladat, de rátalálni nem magvalósíthatatlan álom. Budapest, Magyarország páratlan szépségű fővárosa, egy különleges ékszer a lenyűgöző helyszínek választékában. Káprázatos történelmi paloták és impozáns kastélyok adhatnak otthont az álomesküvőnek.  A város varázsa vitathatatlanul inspiráló.

A Four Seasons Hotel Gresham Palace szakképzett esküvő és rendezvényszervező csapata nem csak a helyszín kiválasztásában tud hozzáértő segítséget nyújtani, de az esküvői rendezvény előkészületeiben és lebonyolításában is tapasztalt. A meghívók, virág és asztali díszítések megtervezésétől kezdve, az ízletes és kreatív konyha, továbbá a különleges esküvői torta elkészítéséig, a legmagasabb minőségű és a legapróbb részletekre odafigyelő szolgáltatást nyújtja a Four Seasons Budapest csapata.

A Gresham-palota szecessziós építészeti remekmű a festői Duna folyó mentén, a Pesti oldalon helyezkedik el a város pezsgő gasztronómiai negyedének szívében. Az ide látogatók előtt mintha egy mesebeli palota kapuja nyílna meg, amint belépnek az épületbe. A Budavári Palotára, a budai dombokra és a lenyűgöző látványt nyújtó Lánchídra néző egyedülálló épület - a város egyetlen olyan szállodája amelyik Forbes ötcsillagos minősítést kapott - ikonikus célállomás azok számára, akik egy felejthetetlen élményre vágynak.

Minden képzeletet felülmúlja az, amikor a szerelmesek Budapest történelmi belvárosában teszik meg fogadalmukat, egymásra és boldog jövőjükre koccintva, miközben a háttérben lenyűgöző megvilágításban a Lánchíd, a várnegyed és a belváros fényei tündökölnek. Így a szeretet, fény és szépség egységével veheti kezdetét a közös életük.

A Four Seasons Hotel Gresham Palace csapata által szervezett esküvők nemcsak szépek és emlékezetesek, de nagyon egyediek is. A személyzet munkája, kreativitása és odaadása teszi ezt a napot igazán különlegessé.

„A kis meghitt összejövetelektől a grandiózus rendezvényekig, a mi esküvőink varázslatos és felejthetetlen élmények. Szeretem ügyfeleink álmait értékes emlékké alakítani.” - nyilatkozta Németh-Bűrös Brigitta, esküvő és rendezvényszervező vezető.

A különleges esküvői ajánlatokért, vegye fel a kapcsolatot a Four Seasons Budapest esküvő és rendezvényszervező csapatával az rfp.budapest@fourseasons.com e-mail címen.



PRESS CONTACTS
Judit Esküdt
Director of Public Relations and Communications
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary
Fruzsina Otto
PR and Digital Marketing Manager
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary