Új vezérigazgató a Four Seasons Budapest Gresham Palota élén

   
March 23, 2023,
Budapest, Hungary

A luxus vendéglátóiparban szerzett közel két évtizedes tapasztalatával Thibaut Drege új inspirációt és kiválóságra való törekvést hoz a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest életébe, mint vezérigazgató.

Drege Úr 2018-ban csatlakozott a Four Seasons-höz a párizsi George V. szállodaigazgatójaként. "Pályafutásom első napjától kezdve mindig azt mondtam magamnak, hogy azon a napon, amikor a Four Seasons hívni fog, abbahagyom, amit addig csináltam, és csatlakozom ehhez a csodálatos vállalathoz". 5 sikeres párizsi év után Drege Urat kinevezték a Four Seasons Gresham Palace Budapest igazgatójának. "Megtiszteltetéssel és büszkeséggel tölt el, hogy a világ egyik legszebb szállodájának vezérigazgatója lehetek".

Vezetői filozófiáját a mesteremberek és a kiváló kézművesek szenvedélye ihlette, akik teljes szívüket beleadják munkájukba és alkotásaikba, és soha nem hagyják abba a kiválóságra való törekvést. Ez a szenvedély nála a nagyszerű ételek és a főzés csodálatában nyilvánul meg, mivel a gasztronómiát az emberekkel való törődésnek  tekinti. Irányítása alatt a Four Seasons Hotel George V. megtartotta presztízs értékű pozícióját, mint az egyetlen öt Michelin-csillaggal kitüntetett szálloda, s az egyetlen olyan szálloda Európában, amely három Michelin-csillagos étteremnek ad otthont.

Úgy véli, a tudásmegosztás és a mentorálás kulcsfontosságú ahhoz, hogy minden emberből a legjobbat hozza ki, és segítse őket abban, hogy elérjék saját céljaikat.

Drege Úr Budapest és a Gresham Palota iránt elkötelezett, célja, globális tapasztalatára és csapata szakértelmére építve biztosítsa, hogy az igényes utazók globális közössége felfedezzék, mit kínál a város és a szálloda.

 



PRESS CONTACTS
Judit Esküdt
Director of Public Relations and Communications
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary
Fruzsina Otto
PR and Digital Marketing Manager
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary