‘La Pistache’ Four Seasons Sultanhamet’te En Lezzetli Tatlıları Sunuyor

Tarihi Yarımada’nın etkileyici atmosferine sahip Four Seasons Sultanahmet, ‘La Pistache’ ile birbirinden renkli ve lezzetli tatlılar sunuyor; zevkli dekorasyonu, rengarenk görselliği ile dikkat çeken ‘La Pistache' nostaljik lezzetleri modern yorumu ile buluşturuyor
January 16, 2023,
Istanbul at Sultanahmet, Turkey

İstanbul’un en özel bölgelerinden birinde Tarihi Yarımada’da bulunan Four Seasons Sultanahmet, içinde yer alan farklı lezzet noktaları ile misafirlerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Tarihi dokusu, şık dekorasyonu ve zevkli detayları ile dikkat çeken otelde misafirleri giriş anında karşılayan La Pistache, çekici görüntüsü ve damaklarda iz bırakan lezzetleri ile dikkatleri üzerine topluyor.

Adını pek çok Türk tatlısına lezzet katan fıstıktan alan La Pistache, geleneksel tatlar ile Avrupalı unsurları buluşturarak lüks pastane deneyimini zenginleştiriyor. Geleneksel Türk şekercilerinden ilham alan La Pistache klasik pastanelerin renkli iç tasarımını yansıtıyor.

Doğal ve organik malzemelerle hazırlanan ürünler servis eden La Pistache, tatlıların keyfini çıkarmanın daha sağlıklı bir yolunu sunuyor. Sürdürülebilirlik açısından en taze yerel ürünleri kullanabilmek ve tatlılarda en lüks aromaları sunabilmek için her mevsim menüde farklı içeriklere yer veriliyor.

Bu özel lezzetlerde imzası bulunan Four Seasons Hotels Istanbul Pastry Chef’i Yalçın Köse 10 yılı aşkın süredir marka çatısı altında bulunuyor. La Pistache’daki lezzetlerle ilgili olarak kalite ve malzemeye vurgu yapan Yalçın Köse buradaki tatların kültürel ve damak alışkanlıklarımızın güncel lezzetlerle birleştirilmesi sonucu ortaya çıktığını belirtiyor. Köse, pasta şefi olarak yerelde sıklıkla kullanılan ancak dünyada çok bilinmeyen lezzetleri misafirlere sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ediyor. La Pistache’ın bünyesinde bulunan, Yalçın Şef ve ekibinin yarattığı imza lezzetler arasında “Pistachio”nun en öne çıkan ürünlerinden biri olduğunu belirten Şef, bu tatlının sadece fıstıktan oluşması sebebiyle özel olduğuna vurgu yapıyor. Hepsi fıstıktan yapılmış kekin, özel çekim püre, krema, jel ve kıtırı bir araya gelerek damaklardan silinmeyecek bir tat yarattığını belirtiyor.

Kendisini şımartmak ya da sevdikleri için leziz bir hediye vermek isteyenler için La Pistache hem gözlere hem damak zevkine hitap edecek tatlar sunuyor.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için: 0212 402 31 00



PRESS CONTACTS
Nil Atila
Senior Director of Public Relations and Marketing Communications
Çırağan Cad. No. 28
Istanbul, 34349
Türkiye
Meriç Gürsoy
Digital Marketing Manager
Çırağan Cad. No. 28
Istanbul, 34349
Türkiye