Four Seasons Hotel Prague získal pět hvězd v žebříčku Forbes Travel Guide 2020

Prestižní uznání bylo poprvé v historii uděleno hotelu v České republice, oceněny byly i lázně AVA Spa
March 5, 2020,
Prague, Czech Republic

Forbes Travel Guide („FTG“), který každoročně oznamuje seznam nejlepších světových hotelů, restaurací a lázní, letos udělil nejvyšší ocenění „Forbes Travel Guide Five-Star hotel award“ pražskému hotelu hotel Four Seasons. Ten se tak stal jediným pětihvězdičkovým hotelem v České republice. Ocenění 4 hvězdičkami získaly také hotelové lázně AVA Spa.

Díky vybrané směsi architektonických stylů otevírá Four Seasons Hotel Prague dveře nezapomenutelnému a načekanému zážitku, který v sobě odráží podobu po staletí formovaného města. Hotel se nachází v exkluzivní lokalitě Starého Města – na malebném břehu Vltavy jen malý kousek od Karlova mostu – a mísí zde svou věhlasnou pohostinnost a komfort s českými kulturními tradicemi i bohatou architekturou.

„Jsem velmi pyšný na náš tým, který získal poprvé v historii pět hvězd v hodnocení Forbes Travel Guide. Je nám velkou ctí být mezi nejlepšími hotely světa a budeme i nadále tvrdě pracovat na tom, abychom si tuto pozici udrželi,“ řekl Martin Dell, generální ředitel Four Seasons Hotel Prague.

 „Naším závazkem je už více než 60 let oceňovat úroveň pětihvězdičkových služeb. Vítězové letošního roku jsou toho díky svým nejvyšším standardům, jako vždy, důkazem,“ řekl Filip Boyen, ředitel Forbes Travel Guide. „Získat umístění v tomto žebříčku je neuvěřitelně náročné a všichni ocenění svou vášní a oddaností službě zákazníkům ukázali, že jim ocenění právem náleží. Všem z celého srdce gratuluji,“ dodává.

Pokud chcete zažít pobyt v nejlépe hodnoceném hotelu České republiky, volejte +420 227 777  nebo si vytvořte svou rezervaci online. Po objednání do AVA Spa nás kontaktuje na čísle +420 221 427 830.

 



PRESS CONTACTS
Veronika Tamchynova
Director of Public Relations and Communications
Veleslavínova 2A/1098
Prague, 110 00
Czech Republic