A MÚZSA sztárcsapata Budapest aranykorát eleveníti fel a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban

Legyen szó a prémium kézműves koktélokról, egy emlékezetes élő koncertről vagy egy időutazással felérő látogatásról, a MÚZSA csapata egész évben gondoskodik arról, hogy a vendégeik páratlan élményben részesüljenek
June 2, 2023,
Budapest, Hungary

A MÚZSA, a Four Seasons Hotel Gresham Palace szecessziós luxuskoktélbárja, amely Budapest aranykorának eleganciáját és báját eleveníti fel. A kifinomult, mégis játékos stílusú bár a kézműves koktélok minőségét a legmagasabb szintre emelte. A működése mögött álló sztárcsapat pedig estéről estére gondoskodik arról, hogy a vendégek páratlan élményben részesüljenek.

Ismerie meg a csapatot!

A MÚZSA bárcsapatának élén igazi showman-ként áll Rédli Ádám, akit nemrég léptettek elő bármenedzsernek, és nemzetközi tapasztalatait London legszínvonalasabb bárjaiban szerezte – többek között a Café Royalban, a Mayfairben és a Langham Hotel Artesianjában. Precíz és egyedi látásmódja a konvenciók és a prezentáció határait feszegeti a koktélkészítés terén.

A bartendercsapatot Schurina Anett és Kolozs Attila is színesíti sajátos stílusukkal. A bár saját múzsája, Anett egyike a kevés budapesti női bártendereknek, akinek élénk és vidám személyisége az egész bárban visszatükröződik: az általa készített italokkal nemcsak mixológusi képességeit mutatja be, hanem a vendégek szívét is elnyeri. A bár sikeréhez való hozzájárulása elismeréseként Anettet nemrégiben előléptették a bár vezető bartenderévé. Attilát, a Magyar Bartender's Choice verseny döntősét, mindig kreativitás és nagyfokú odafigyelés jellemzi, a szakmája iránti elkötelezettségével pedig mind a szakértők, mind a vendégek elismerését kivívta. Mindhárman jelölést kaptak a 2023. májusában megrendezett Budapest Bar Show „legjobb bartender” kategóriájában, ahol Attila kivételes tehetsége a TOP 5 Bártenderek közé emelte őt, míg Ádám egy külön díjban részesült a 2022-ben végzett kiemelkedő bárszakmai tevékenységeiért.

A MÚZSA-ban a kulináris utazást egy gondosan összeállított zenei program egészíti ki, amelynek létrehozásában kulcsszerepet játszik Ledinger Carmen kulturális nagykövet és tapasztalt zenész. Zene iránti szenvedélye és széleskörű ismerete révén kiváló ízléssel válogatja össze a MÚZSA színpadára szánt változatos zenei programokat, ezen felül saját maga állította össze a háttérzenét, amelynek megalkotása ugyanakkora figyelmet kapott, mint az étlapé vagy a koktéllapé.

A MÚZSA páratlan szakértelme kiterjed a teljes személyzetre, beleértve a vezetőket, felszolgálókat, hostess-eket és barbackeket. A kifogástalan kiszolgálás, a minden részletekre kiterjedő odafigyelés, valamint a színfalak mögött zajló munkájuk mind hozzájárulnak a MÚZSA-élményhez, biztosítva, hogy minden vendég látogatása kifogástalan, kivételes és rendkívüli legyen.

Engedje meg, hogy a MÚZSA csapata elrepítse Önt az elegancia és a kifinomultság korszakába, ahol minden egyes korty, falat és dallam Budapest aranykorának varázsát idézi. Az aktuális hírekről és élőzenei programról további információkért látogasson el a muzsa.com weboldalra, vagy maradjon naprakész a MÚZSA hivatalos Instagram- és Facebook-csatornáin keresztül.

 



PRESS CONTACTS
Judit Esküdt
Director of Public Relations and Communications
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary
Fruzsina Otto
PR and Digital Marketing Manager
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary