A Four Seasons Hotel Gresham Palota Budapest már hetedik egymást követő évben nyerte el a Forbes Travel Guide ötcsillagos díját 2023-ban

 
March 14, 2023,
Budapest, Hungary

A Forbes Travel Guide, a luxusszállodák, -éttermek és -fürdők egyetlen globális minősítő rendszere február 15-én jelentette be legújabb, 2023. évi Star Awards díjazottjait. A Four Seasons Hotel Gresham Palota Budapest immár hetedik egymást követő évben érdemelte ki a legmagasabb elismerést, az ötcsillagos minősítést. A szálláshely az egyetlen magyarországi szálloda, amely megkapta az Ötcsillagos minősítést, ráadásul a Spa részlege is megkapta a Négycsillagos díjat, ami a magyar piacon szintén egyedülálló.

"Nagy megtiszteltetés, hogy a Forbes Travel Guide Ötcsillagos minősítéssel járó rangos kitüntetést immár hetedik egymást követő évben kaptuk meg. " - mondta Thibaut Drege, a Four Seasons Hotel Gresham Palota Budapest vezérigazgatója. "Ez a díj a Gresham Palota csapatainak kivételes elkötelezettségének elismerése, amellyel emlékezetes élményeket és kifogástalan szolgáltatásokat biztosítanak minden vendég számára. Szívélyes köszönetem és elismerésem az egész csapatnak."

A Budapest szívében található szecessziós műemlék épület Budapest aranykori csillogásának szellemét testesíti meg. A 160 fényűző vendégszobával, 19 tágas lakosztállyal és látványos, grandiózus rendezvényterekkel a szálláshely igazi gyöngyszem Európa egyik legfestőibb folyója mentén. A Forbes Travel Guide a valódi ötcsillagos szolgáltatás világhírű tekintélye, a Four Seasons Hotel Budapest csapata megtiszteltetésnek érzi, hogy szerepelhet ezen a csillagos minősítési listán.

"A Four Seasons idei Forbes Travel Guide díjain elért eredményei ismét bizonyítják a vállalat régóta tartó elkötelezettségét a példaértékű szolgáltatás iránt" - mondta Hermann Elger, a Forbes Travel Guide vezérigazgatója.

Módszertan

A csillagokat névtelen szakmai ellenőrökből álló csapat adja ki, akik beutazzák a világot, hogy 900 objektív szempont alapján értékeljék a szállodákat, éttermeket és spa-kat. A csillagok végső soron a szolgáltatás minőségét hangsúlyozzák. Az ötcsillagos szállodákat úgy határozzák meg, mint "kiemelkedő, gyakran ikonikus szálláshelyeket, amelyek gyakorlatilag hibátlan szolgáltatással és csodálatos létesítményekkel rendelkeznek".

A Forbes Travel Guide-ról

A Forbes Travel Guide a luxusszállodák, -éttermek és -spa-k egyetlen globális minősítési rendszere. Anonim szakmai ellenőrök mintegy 900 objektív szabvány alapján értékelnek, hangsúlyt fektetve a kivételes szolgáltatásra, hogy segítsenek az igényes utazóknak kiválasztani a világ legjobb luxusélményeit. Ötcsillagos, négycsillagos vagy ajánlott minősítést csak úgy lehet szerezni, ha azt ezen a független ellenőrzési folyamaton keresztül kiérdemeljük.



PRESS CONTACTS
Judit Esküdt
Director of Public Relations and Communications
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary
Fruzsina Otto
PR and Digital Marketing Manager
Széchenyi István tér 5-6.
Budapest, 1051
Hungary